شش اشتباه رایج طراحان گرافیک
امروزه طراحی گرافیک یک شغل بسیار مهم و کاربردی محسوب می شود، هر شغل و یا ایده ای اگر بخواهد متولد شود قبل از هر چیزی می بایست پای یک طراح در میان باشد، پوستر، طراحی لوگو، کارت ویزیت و هر آنچه برای تبلیغات یک فعالیت نیاز است همواره حضوره یک طراح را می طلبد، شاید شما هم اکنون جرقه طراح شدن در سرتان خورده شده باشد ، خیلی هم ایده ی عالی است، اما قبل از هر چیز فراموش نکنید که می بایست در رابطه با این کار یک تحقیق جامع داشته باشید، مطمئن باشید همه چیز به این سادگی ها که در فکر شما وجود دارد نیست، در این کار میانه وجود ندارد، به این معنا که شما یا یک طراح حرفه ای خواهید شد یا یک طراح کاملا غیر حرفه ای، خبر خوب این است که همه ی طراحان حرفه ای از ابتدا حرفه ای نبودند و قطعا خطاهایی را پشت سر گذاشته اند تا امروز به آن ها حرفه ای بگویند. ما در این مقاله شما را با شش اشتباه رایج طراحان گرافیک آشنا می کنیم.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
۱٫عدم آگاهی از قوانین و دستورالعمل ها
آن چیزی که بسیار مهم است ارتباط شما با آن فعالیتی است که در حال آماده سازی طرحی برای آن ها هستید. بسیاری از خطاها به این دلیل رخ می دهد که شما به عنوان طراح فقط دنبال جمع کردن یک طرح هستید، و اطلاعات کافی در رابطه با فعالیت مشتری خود ندارید، نتیجه ی این اشتباه می شود یک طرح نسبتا زیبا یا زشت که هیچ ربطی به آن فعالیت ندارد و در پایان به عنوان یک طراح غیر حرفه ای معرفی خواهید شد.
۲٫ماندن در جعبه
خلاقیت شما در همین لحظه به اندازه ای است که حتی فکرش را هم نمی کنید، اما این خلاقیت را درون جعبه ای نگه داشته اید که حتی قدرت ریسک باز کردنه آن را هم ندارید، یک سرچ ساده در گوگل داشته باشید تا ببینید جهان پر از طرح هایی است که به دلیل این خلاقیت پنهان در جعبه، خسته کننده و تکراری هستند، ریسک کنید و همان چیزی که به ذهنتان می رسد و به نظرتان غیر معمول می آید بیرون بیاورید، حتی اگر خوب هم نباشد حداقل کپی و تکراری نیست.
۳٫متن های زیادی
اشتباه دقیقا همان جایی است که شما تصمیم می گیرید بجای یک تصویر از یک متن استفاده کنید، این یک موضوع بدیهی است که انسان ها تمایلشان به دیدن تصاویر است تا خواندن مطالب، پس سعی کنید تا جایی که ممکن است از تصاویر استفاده کنید.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
۲۰۲۰، گرافیک را به کجا پرتاب می کند؟ ( فصل اول )
۴٫املاء
بعد از اتمام کارتان بار ها و بار ها طرح خود را مطالعه کنید، پیشنهاد من به شما این است که یک فنجان قهوه میل کنید و سپس به سراغ سیستم خود بروید و یک بار دیگر آن را از لحاظ املایی چک کنید، زیرا وقتی شما به طور مستمر پشت سیستمتان در حال طراحی باشید و بار ها آن را مطالعه کنید، باز هم این امکان وجود دارد که غلط املایی خود را نبینید، زیرا چشم شما به آن غلط عادت کرده است ، و پیشنهاد قهوه به همین دلیل بود، این نکته را حتما به خاطر بسپرید که شما اگر جذاب ترین طرح را طراحی کنید مخاطب شما با دیدن یک غلط املایی همه تصوراتش را نسبت به شما از دست می دهد.
۵٫پر کردنه همه ی فضا
می توان گفت یکی از فول ترین طرز تفکر ها این است که “من باید تمام فضا های خالی را پر کنم”، اگر مشتری همچین تصور و تفکری داشته باشد شاید کمی قابل هضم باشد، اما برای شما به عنوان یک طراح کاملا ممنوع است، اگر یک نگاهی به طرح های موفق دنیا بی اندازید می بینید که چقدر فضای خالی در طرح هایشان دیده می شود و چقدر جذاب هستند، از ابتدای جهان طراحی تا به حال برگ برنده ی تمام طرح های موفق دنیا سادگی و همین فضا های خالی بوده است.
۶٫کپی
در بین شش اشتباه رایج طراحان گرافیک این مورد شاید از همه مهمتر باشد، این خطا آن قدر گوشزد شده است که می توان گف صحبت در رابطه با آن بسیار کلیشه ای و خسته کننده است. اما بگذارید یک بار دیگر گفته شود که کپی به معنای ظلم به خود شما به عنوان طراح است، شاید این جمله ی معروف را شنیده اید:” کپی کردن خود نوعی تخصص است” و حتما این برداشت را داشته اید که اگر بتوانید یک طرح را دقیقا کپی کنید به معنای این است که شما حرفه ای هستید و مستحق تشویق، اما این دیدگاه کاملا غلط است، این جمله دقیقا به ما “الهام گرفتن” را گوشزد می کند، یعنی شما زمانی که توانستید طرح های خوب را ببینید و بدون کپی کردن یک ایده جدید را به ذهن خود مهمان کنید می توان به شما گفت متخصص.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
نکته ی پایانی
فراموش نکنید که رسالت شما به عنوان یک طراح چه چیزی است، حتی اگر مشتری شما اطلاعات کمی داشت سعی کنید به عنوان یک طراح کم ترین خطا را داشته باشید، روزی که به مرحله ی حرفه ای بودن برسید سوابق شما قطعا به سراغ شما خواهند آمد.
بازدیدها: 112
دیدگاه ها