سبک های طراحی گرافیکی
در شروع هر پروژه طراحی گرافیکی، قطعا با یک سوال برخورد خواهید کرد، که چه سبکی را باید انتخاب کنم؟ من به چه سبکی علاقه دارم؟ چه سبکی برای موضوع مناسب است؟ با چه سبکی احساس راحتی می کنم؟ اما سبک های طراحی گرافیکی به چه شکلی هستند؟ در ادامه با قسمتی از سبک های طراحی گرافیکی که از رایج ترین یا محبوب ترین سبک های طراحی گرافیکی است، بیشتر آشنا می شویم. شما باید از این لیست استفاده کنید تا درک اساسی در مورد سبک های رایج طراحی گرافیک و آنچه در هر یک از آنها وجود دارد، نحوه تفاوت آنها و نحوه ایجاد آنها استفاده کنید.
سبک ویکتوریا
دوره ویکتوریا بریتانیا دوره سلطنت ملکه ویکتوریا بود که از سال ۱۸۳۷ تا ۱۹۰۱ شروع شد، در واقع آن دوره زمان اعتقادات شدید اخلاقی و مذهبی بود. ویکتوریایی ها عاشق اشیاء پیچیده و زینتی بودند و این تأثیرگذاری در همه زمینه های طراحی از جمله معماری، مبلمان، فضای داخلی، مد، تایپوگرافی و هنر تجاری دیده می شد. سبک ویکتوریایی عمیقا تحت تأثیر دلتنگی آنها برای اشیاء از گذشته قرار داشت. سبک طراحی ویکتوریا تقریباً همیشه کل صفحه را با تصاویر پر می کند. تقارن نیز به میزان زیادی در طرح و طراحی مورد استفاده قرار می گرفت.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
سبک های هنر و صنایع دستی
جنبش هنرها و صنایع دستی یک جنبش بین المللی در هنرهای تزئینی و زیبا بود که در انگلیس آغاز شد و سپس بین سالهای ۱۸۸۰ و ۱۹۱۰ در اروپا و آمریکای شمالی شکوفا شد و بعداً در دهه ۱۹۲۰ دوباره در ژاپن ظاهر شد. این امر با استفاده از فرم های ساده برای کاردستی سنتی متداول بود و اغلب دارای سبک های تزئین قرون وسطایی، عاشقانه یا عامیانه با استفاده بیش از اندازه از بافت ها و ابتدای مصور بود. هنر و صنایع دستی از اصلاحات اقتصادی و اجتماعی حمایت می کند و اساساً ضد صنعتی بود. این تأثیر شدیدی بر هنرهای اروپا داشت تا اینکه قبل از اینکه در دهه ۱۹۳۰ توسط مدرنیسم جابجا و توسط Art Nouveau و Art Deco جایگزین شد.
سبک نو آرت یا هنر نو
آرت نوو یک سبک از هنرهای تزئینی، معماری و طراحی برجسته در اروپای غربی و ایالات متحده از حدود سال ۱۸۹۰ تا حدود ۱۹۲۰ است و با طرح های خطی پیچیده و منحنی های روان بر اساس اشکال طبیعی و یک پالت رنگی “خاکی” مشخص می شود.
به علاوه، ویژگی های اصلی سبک طراحی گرافیکی Art Nouveau عبارتند از:
سبک پیچیده تر دستی
طرح های مبتنی بر خطی
استفاده از اشکال طبیعی
به طور مرتب دارای فرم زن است
سبک Futurism و یا آینده گرایی
Futurism نه تنها یک جنبش هنری بلکه یک جنبش اجتماعی بود که در اوایل قرن بیستم در ایتالیا شکل گرفت. اگرچه این یک پدیده ایتالیایی بود، اما حرکات موازی در روسیه، انگلیس و جاهای دیگر وجود داشت که بر سرعت، فناوری، جوانان و خشونت و اشیاء مانند ماشین، هواپیما و شهرک صنعتی تأکید کرد. طراحان آینده گرایی بسیار موفق بودند و اغلب از طریق فرایندی به نام تقسیم گرایی، نور و رنگ را به یک سری نقاط یا اشکال هندسی پیاده می کردند. آینده گرایی بر بسیاری از جنبش های هنر مدرن قرن بیستم تأثیر گذاشت که به نوبه خود بر توسعه طراحی گرافیک معاصر تأثیر گذاشت.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
سبک رئالیسم و قهرمانانه
رئالیسم قهرمانانه اصطلاحی است که هنر و طراحی گرافیکی را به عنوان تبلیغ توصیف می کند. مثالها شامل سبک رئالیسم سوسیالیستی مرتبط با رژیمهای کمونیستی و سبک هنری بسیار مشابهی است که با فاشیسم مرتبط است. مشخصات آن به راحتی از این نام قابل شناسایی است. واقع گرایی و به تصویر کشیدن چهره ها به عنوان انواع ایده آل ، قهرمانان یا سمبل ها ، اغلب با رد صریح مدرنیسم. طرح های رئالیسم قهرمانانه برای تبلیغ انقلاب در اتحاد جماهیر شوروی در زمان لنین مورد استفاده قرار گرفت. هم هنر سوسیالیستی و هم هنر نازی به صراحت سفارش شده بودند تا قهرمانانه و رمانتیک باشند و در نتیجه از نظر فرم و سبک آرمانگرایانه بودند نه واقع بینانه.
سبک مدرن اولیه
مدرنیسم اولیه زمانی بود که هنرمندان و طراحان برای ایجاد سبک جدیدی از طراحی که بر همه هنرمندان و طراحان سراسر جهان تأثیر می گذاشت، از سنت گسسته بودند. هنرمندان مدرن اولیه به عنوان سبکی جدید یا تجربی توصیف می شدند، زیرا روشی را که دیگران طراحی و هنر می دیدند تغییر می دادند. باوهاوس در ادامه برخی از آرمان های آینده گرایان ایتالیایی، یک فلسفه طراحی جدید را ایجاد کرد ، عملکردی که خلاف سنت را ترجیح می داد. این سبک به عنوان “مدرن” شناخته شد و سرآغاز شورش علیه سنت بود که در طول زمان بر همه سبکهای دیگر هنر و طراحی جهان تأثیر گذاشت. در طراحی لیبل ها امروز شاهد این سبک و تاثیراتش هستیم…
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
بازدیدها: 491
دیدگاه ها