فصل دوم ۸ نکته طلایی UX
در قسمت اول این مقاله با چهار نکته اساسی در این زمینه آشنا شدید، امیدوار هستم این نکات برای شما کاربردی بوده باشد، همواره سعی میکنم مطالب را ساده و بدون حاشیه در اختیارتان قرار دهم، حال می خواهم شما را با فصل دوم ۸ نکته طلایی UX آشنا سازم، قبل خواندن این مطلب لطفا فصل اول آن را حتما مطالعه کنید این مطالب در طراحی سایت به شما بسیار کمک می کند، چرا که پیش نیازی برای این قسمت از صحبت هایم خواهد بود، خب با ما باشید با فصل دوم ۸ نکته طلایی UX …
همان طور که در فصل اول گفتیم، تجربه کاربر نهایی چیزی است که هر طراح هنگام کار روی یک پروژه باید به آن توجه کند.
۵٫در دسترس همه کاربران باشد
طراحی UX باید با همه افراد از جمله افراد دارای معلولیت، کاربر پسند باشد. قابلیت دسترسی بخش مهمی از طراحی UX است، به حدی که معیارهای خاصی توسط قانون آمریکایی های دارای معلولیت (ADA) موظف است.
به طور خاص، طراحی وب باید دسترسی را در نظر بگیرد. سام اورچارد، مدیر خلاق Edge of the Web می گوید: “کنتراست رنگ اغلب در طراحی نادیده گرفته می شود، اما این امر می تواند زندگی را برای کاربران رنگین کمان واقعاً دشوار کند.” “من اغلب سایت را به صورت مقیاس مشاهده می کنم تا ببینم متن دارای کنتراست کافی است یا مطمئن هستم که هنوز هم قابل خواندن است.”
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
۶٫طراحی موبایل را در نظر بگیرید
از آنجا که تلفن های هوشمند و تبلت ها همچنان به محبوبیت خود ادامه می دهند، عادت کاربران اینترنت به شدت تغییر کرده است. پیش فرض قبلی طراحی یک صفحه نمایش دسکتاپ برای این دنیا طولانی نیست – و بسیاری می گویند زمان آن رسیده است. با وجود این، بسیاری از طراحی وب سایت هنوز هم دوستانه با تلفن همراه نیستند و منجر به تجربه کاربر بد برای میلیون ها نفر می شوند.
هر طراح که در برنامه ها یا وب سایت ها کار می کند باید کاربران تلفن همراه را در نظر داشته باشد زیرا آنها تجربه کاربری خوبی را تجربه می کنند. Orchard می گوید: “مسئله متداول ایجاد دکمه های قابل کلیک است.” ممکن است هنگام استفاده از رایانه، این کار را به صورت اعطایی در نظر بگیرید، جایی که می توانید نشانگر خود را روی یک پیوند یا دکمه پیمایش کنید تا ببینید آیا قابل کلیک است. اما کاربران تلفن همراه آن گزینه را ندارند. Orchard می گوید: “به کاربران خود سرنخ بصری بدهید تا آنها را در مسیر درست راهنمایی کنند.”
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
۸ روند طراحی لیبل در سال ۲۰۲۰ که باید از آن آگاه باشید (فصل اول)
۷٫پیدا کردن اطلاعات مربوطه را آسان کنید
به گفته Usability.gov، بخشی از داشتن یک تجربه کاربری خوب شامل “مفید و قابل استفاده” با اطلاعات “قابل یافتن” است. به عبارت دیگر، مردم را مجبور به شکار کردن اطلاعات موردنیاز خود نکنید!
در وب، این به معنای داشتن یک سلسله مراتب بصری بصری است که به کاربران کمک می کند تا بدون جستجوی مأموریت به صفحه اشتباه، هنگام جستجوی آنچه مورد نیاز است، در سایت حرکت کنند. در طراحی چاپ، حتماً اطلاعات مهم را با یک نگاه آسان بخوانید، مانند شماره تلفن روی کارت ویزیت یا زمان و مکان قرارگیری در یک پوستر رویداد.
شاید این مطلب را نیز بپسندید :
۲۰۲۰، گرافیک را به کجا پرتاب می کند؟ ( فصل دوم )
۸٫کارهای خود را با چشمان تازه مشاهده کنید
این دستورالعمل UX است که همه بهترین روش های دیگر را با هم جمع می کند. طراحانی که ساعت ها در یک پروژه قرار داده اند، ممکن است توانایی “دیدن” کار خود را بطور عینی از دست بدهند، و از موانع تجربه کاربری که باید برطرف شود، غافل شوند.
برای دستیابی به چشم انداز جدید و طراحان در هر صنعت، باید طراحان در هر صنعت، گاه و بیگاه از کار خود استفاده کنند. اچارد می گوید: “همیشه باید بتوانید به وب سایت نگاه کنید گویی که اولین بار است که آن را مشاهده کرده اید.”
بازدیدها: 95
دیدگاه ها